Skip to content
Wróć do strony domowej
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica
  • Szkoła
    • Misja i wizja
    • Historia
      • Dyrektorzy szkoły
    • Patron
    • ZŁOTA KSIĘGA ABSOLWENTÓW
    • Dyrekcja
    • Kadra
    • Baza szkolna
    • Osiągnięcia uczniów
      • Osiągnięcia inne
      • Stypendia
      • Osiągnięcia sportowe
      • Konkursy/Olimpiady
    • Projekty UE
      • Projekty unijne w realizacji
      • Projekty unijne zakończone w latach 2022-2024
      • Projekty unijne zrealizowane 2004-2021
        • Leonardo da Vinci
          • Jakość pracy w nowoczesnej turystyce
          • Praca w nowoczesnej turystyce
          • Staże w śródziemnomorskich hotelach i restauracjach
        • Erasmus +
          • Uczymy się zawodu w Europie
          • Poznawanie europejskiego rynku pracy
        • EFS
    • Biblioteka
    • Pedagog i psycholog
    • Doradca zawodowy
    • Praktyczna nauka zawodu
      • Zajęcia praktyczne
      • Praktyka zawodowa
    • Strona archiwalna ZSEG
  • Uczeń
    • Rok szkolny
      • Wykaz dni wolnych od zajęć dydaktycznych w roku szkolnym 2024/2025
    • Do pobrania
    • Wykaz podręczników na rok szkolny 2024/2025
    • Matura 2025
    • Egzaminy zawodowe w roku szkolnym 2024/25
    • Samorząd
    • Librus
    • Szukasz pomocy?
    • Absolwenci
  • Rodzic
    • Harmonogram spotkań z rodzicami na rok szkolny 2024/2025
    • Rada Rodziców
    • Dziennik elektroniczny
    • Ubezpieczenie w firmie InterRisk na rok szkolny 2024/2025
  • Zamówienia publiczne
  • Oferta edukacyjna
    • Zawody
      • Technik ekonomista
      • Technik ekonomista – oddział przygotowania wojskowego
      • Technik rachunkowości
      • Technik hotelarstwa
      • Technik handlowiec
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik technologii żywności
      • Kucharz/Cukiernik/Sprzedawca/Kelner
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Partnerzy
  • Kontakt
  • RODO
  • Deklaracja dostępności
  • Galeria
    • Uroczystości i wydarzenia
    • Klasy gastronomiczne
    • Klasy wojskowe
    • Sport
    • Inne
  • Dokumenty szkolne
  • Search
Wróć do strony domowej
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica
  • Search
  • Szkoła
    • Misja i wizja
    • Historia
      • Dyrektorzy szkoły
    • Patron
    • ZŁOTA KSIĘGA ABSOLWENTÓW
    • Dyrekcja
    • Kadra
    • Baza szkolna
    • Osiągnięcia uczniów
      • Osiągnięcia inne
      • Stypendia
      • Osiągnięcia sportowe
      • Konkursy/Olimpiady
    • Projekty UE
      • Projekty unijne w realizacji
      • Projekty unijne zakończone w latach 2022-2024
      • Projekty unijne zrealizowane 2004-2021
        • Leonardo da Vinci
          • Jakość pracy w nowoczesnej turystyce
          • Praca w nowoczesnej turystyce
          • Staże w śródziemnomorskich hotelach i restauracjach
        • Erasmus +
          • Uczymy się zawodu w Europie
          • Poznawanie europejskiego rynku pracy
        • EFS
    • Biblioteka
    • Pedagog i psycholog
    • Doradca zawodowy
    • Praktyczna nauka zawodu
      • Zajęcia praktyczne
      • Praktyka zawodowa
    • Strona archiwalna ZSEG
  • Uczeń
    • Rok szkolny
      • Wykaz dni wolnych od zajęć dydaktycznych w roku szkolnym 2024/2025
    • Do pobrania
    • Wykaz podręczników na rok szkolny 2024/2025
    • Matura 2025
    • Egzaminy zawodowe w roku szkolnym 2024/25
    • Samorząd
    • Librus
    • Szukasz pomocy?
    • Absolwenci
  • Rodzic
    • Harmonogram spotkań z rodzicami na rok szkolny 2024/2025
    • Rada Rodziców
    • Dziennik elektroniczny
    • Ubezpieczenie w firmie InterRisk na rok szkolny 2024/2025
  • Zamówienia publiczne
  • Oferta edukacyjna
    • Zawody
      • Technik ekonomista
      • Technik ekonomista – oddział przygotowania wojskowego
      • Technik rachunkowości
      • Technik hotelarstwa
      • Technik handlowiec
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik technologii żywności
      • Kucharz/Cukiernik/Sprzedawca/Kelner
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Partnerzy
  • Kontakt
  • RODO
  • Deklaracja dostępności
  • Galeria
    • Uroczystości i wydarzenia
    • Klasy gastronomiczne
    • Klasy wojskowe
    • Sport
    • Inne
  • Dokumenty szkolne
Strona główna » Wykaz podręczników na rok szkolny 2024/2025

Wykaz podręczników na rok szkolny 2024/2025

Klasy 1

Technik ekonomista – 1e 1aPobierz
Technik rachunkowości – 1cPobierz
Technik hotelarstwa – 1rPobierz
Technik żywienia i usług gastronomicznych – 1tPobierz
Technik technologii żywności – 1dPobierz
Branżowa Szkoła – kucharz -1fPobierz
Branżowa Szkoła – kelner – 1kPobierz

Klasy 2

Technik ekonomista – 2a 2ePobierz
Technik rachunkowości – 2cPobierz
Technik żywienia i usług gastronomicznych – 2t i 2gPobierz
Technik technologii żywności – 2dPobierz
Technik hotelarstwa – 2bPobierz
Technik hotelarstwa – 2rPobierz
Branżowa Szkoła – kucharz – 2fPobierz
Branżowa Szkoła – cukiernik – 2uPobierz

Klasy 3

Technik ekonomista – 3a 3ePobierz
Technik rachunkowości – 3cPobierz
Technik hotelarstwa – 3rPobierz
Technik żywienia i usług gastronomicznych – 3tPobierz
Technik technologii żywności – 3dPobierz
Kucharz – 3fPobierz
Kelner – 3kPobierz

Klasy 4

Technik ekonomista – 4aPobierz
Technik rachunkowości – 4cPobierz
Technik hotelarstwa – 4rPobierz
Technik żywienia i usług gastronomicznych – 4tPobierz
Technik technologii żywności – 4dPobierz

Klasy 5

Technik ekonomista – OPW – 5aPobierz
Technik rachunkowości – 5cPobierz
Technik hotelarstwa – 5rPobierz
Technik żywienia i usług gastronomicznych – 5tPobierz
Technik technologii żywności – 5dPobierz
Kontakt | Adres Szkoły

ul. Konopnickiej 3
05-400 Otwock
(22) 779 26 44, 779 37 86
adres e-mail: sekretariat@zseg.edu.pl

© 2025 Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica – Wszelkie prawa zastrzeżone

Oparte na WP – Designed with the Customizr theme