Skip to content
Wróć do strony domowej
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica
  • Szkoła
    • Misja i wizja
    • Historia
      • Dyrektorzy szkoły
    • Patron
    • ZŁOTA KSIĘGA ABSOLWENTÓW
    • Dyrekcja
    • Kadra
    • Baza szkolna
    • Osiągnięcia uczniów
      • Osiągnięcia inne
      • Stypendia
      • Osiągnięcia sportowe
      • Konkursy/Olimpiady
    • Projekty UE
      • Projekty unijne w realizacji
      • Projekty unijne zakończone w roku 2022
      • Projekty unijne zrealizowane 2004-2021
        • Leonardo da Vinci
          • Jakość pracy w nowoczesnej turystyce
          • Praca w nowoczesnej turystyce
          • Staże w śródziemnomorskich hotelach i restauracjach
        • Erasmus +
          • Uczymy się zawodu w Europie
          • Poznawanie europejskiego rynku pracy
        • EFS
    • Biblioteka
    • Pedagog i psycholog
    • Doradca zawodowy
    • Praktyczna nauka zawodu
      • Turnusy teoretyczne
      • Zajęcia praktyczne
      • Praktyka zawodowa
    • Strona archiwalna ZSEG
  • Uczeń
    • Rok szkolny
      • Wykaz dni wolnych od zajęć dydaktycznych w roku szkolnym 2022/2023
    • Do pobrania
    • Wykaz podręczników
    • Matura
    • Egzaminy zawodowe
    • Samorząd
    • Librus
    • Pomoc materialna
    • Szukasz pomocy?
    • Absolwenci
  • Rodzic
    • Harmonogram spotkań z rodzicami
    • Szukasz pomocy?
    • Rada Rodziców
    • Dziennik elektroniczny
    • Ubezpieczenie
  • Zamówienia publiczne
  • Oferta
    • Zawody
      • Technik ekonomista
      • Technik ekonomista – oddział przygotowania wojskowego
      • Technik rachunkowości
      • Technik hotelarstwa
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik technologii żywności
      • Kucharz/Kelner
    • Rekrutacja
    • Partnerzy
  • Kontakt
  • RODO
  • Deklaracja dostępności/Dokumenty
  • Search
Wróć do strony domowej
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica
  • Search
  • Szkoła
    • Misja i wizja
    • Historia
      • Dyrektorzy szkoły
    • Patron
    • ZŁOTA KSIĘGA ABSOLWENTÓW
    • Dyrekcja
    • Kadra
    • Baza szkolna
    • Osiągnięcia uczniów
      • Osiągnięcia inne
      • Stypendia
      • Osiągnięcia sportowe
      • Konkursy/Olimpiady
    • Projekty UE
      • Projekty unijne w realizacji
      • Projekty unijne zakończone w roku 2022
      • Projekty unijne zrealizowane 2004-2021
        • Leonardo da Vinci
          • Jakość pracy w nowoczesnej turystyce
          • Praca w nowoczesnej turystyce
          • Staże w śródziemnomorskich hotelach i restauracjach
        • Erasmus +
          • Uczymy się zawodu w Europie
          • Poznawanie europejskiego rynku pracy
        • EFS
    • Biblioteka
    • Pedagog i psycholog
    • Doradca zawodowy
    • Praktyczna nauka zawodu
      • Turnusy teoretyczne
      • Zajęcia praktyczne
      • Praktyka zawodowa
    • Strona archiwalna ZSEG
  • Uczeń
    • Rok szkolny
      • Wykaz dni wolnych od zajęć dydaktycznych w roku szkolnym 2022/2023
    • Do pobrania
    • Wykaz podręczników
    • Matura
    • Egzaminy zawodowe
    • Samorząd
    • Librus
    • Pomoc materialna
    • Szukasz pomocy?
    • Absolwenci
  • Rodzic
    • Harmonogram spotkań z rodzicami
    • Szukasz pomocy?
    • Rada Rodziców
    • Dziennik elektroniczny
    • Ubezpieczenie
  • Zamówienia publiczne
  • Oferta
    • Zawody
      • Technik ekonomista
      • Technik ekonomista – oddział przygotowania wojskowego
      • Technik rachunkowości
      • Technik hotelarstwa
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik technologii żywności
      • Kucharz/Kelner
    • Rekrutacja
    • Partnerzy
  • Kontakt
  • RODO
  • Deklaracja dostępności/Dokumenty
Strona główna » Egzaminy zawodowe

Egzaminy zawodowe

Harmonogramy egzaminów zawodowych – sesja zima 2023

harmonogram egzaminów pisemnych – 2023 – zimaPobierz
harmonogram egzaminów praktycznych – 2023 – zimaPobierz

Harmonogram egzaminu zawodowego w roku szkolnym 2022/2023

https://cke.gov.pl/images/_KOMUNIKATY/3.2021_PP2019_EZ-23%20IX%202022-akt%20.pdf

Kontakt | Adres Szkoły

ul. Konopnickiej 3
05-400 Otwock
(22) 779 26 44, 779 37 86
adres e-mail: sekretariat@zseg.edu.pl

© 2023 Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica – Wszelkie prawa zastrzeżone

Oparte na WP – Designed with the Customizr theme