Skip to content
Wróć do strony domowej
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica
  • Szkoła
    • Misja i wizja
    • Historia
      • Dyrektorzy szkoły
    • Patron
    • ZŁOTA KSIĘGA ABSOLWENTÓW
    • Dyrekcja
    • Kadra
    • Baza szkolna
    • Osiągnięcia uczniów
      • Osiągnięcia inne
      • Stypendia
      • Osiągnięcia sportowe
      • Konkursy/Olimpiady
    • Projekty UE
      • Projekty unijne w realizacji
      • Projekty unijne zakończone w latach 2022-2024
      • Projekty unijne zrealizowane 2004-2021
        • Leonardo da Vinci
          • Jakość pracy w nowoczesnej turystyce
          • Praca w nowoczesnej turystyce
          • Staże w śródziemnomorskich hotelach i restauracjach
        • Erasmus +
          • Uczymy się zawodu w Europie
          • Poznawanie europejskiego rynku pracy
        • EFS
    • Biblioteka
    • Pedagog i psycholog
    • Doradca zawodowy
    • Praktyczna nauka zawodu
      • Zajęcia praktyczne
      • Praktyka zawodowa
    • Strona archiwalna ZSEG
  • Uczeń
    • Rok szkolny
      • Wykaz dni wolnych od zajęć dydaktycznych w roku szkolnym 2024/2025
    • Do pobrania
    • Wykaz podręczników na rok szkolny 2025/2026
    • Matura 2025
    • Egzaminy zawodowe w roku szkolnym 2024/25
    • Samorząd
    • Librus
    • Szukasz pomocy?
    • Absolwenci
  • Rodzic
    • Harmonogram spotkań z rodzicami na rok szkolny
    • Rada Rodziców
    • Dziennik elektroniczny
    • Ubezpieczenie w firmie InterRisk na rok szkolny 2024/2025
  • Zamówienia publiczne
  • Oferta edukacyjna
    • Zawody
      • Technik ekonomista
      • Technik ekonomista – oddział przygotowania wojskowego
      • Technik rachunkowości
      • Technik hotelarstwa
      • Technik handlowiec
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik technologii żywności
      • Kucharz/Cukiernik/Sprzedawca/Kelner
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Partnerzy
  • Kontakt
  • RODO
  • Deklaracja dostępności
  • Galeria
    • Uroczystości i wydarzenia
    • Klasy gastronomiczne
    • Klasy wojskowe
    • Sport
    • Inne
  • Dokumenty szkolne
  • Search
Wróć do strony domowej
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica
  • Search
  • Szkoła
    • Misja i wizja
    • Historia
      • Dyrektorzy szkoły
    • Patron
    • ZŁOTA KSIĘGA ABSOLWENTÓW
    • Dyrekcja
    • Kadra
    • Baza szkolna
    • Osiągnięcia uczniów
      • Osiągnięcia inne
      • Stypendia
      • Osiągnięcia sportowe
      • Konkursy/Olimpiady
    • Projekty UE
      • Projekty unijne w realizacji
      • Projekty unijne zakończone w latach 2022-2024
      • Projekty unijne zrealizowane 2004-2021
        • Leonardo da Vinci
          • Jakość pracy w nowoczesnej turystyce
          • Praca w nowoczesnej turystyce
          • Staże w śródziemnomorskich hotelach i restauracjach
        • Erasmus +
          • Uczymy się zawodu w Europie
          • Poznawanie europejskiego rynku pracy
        • EFS
    • Biblioteka
    • Pedagog i psycholog
    • Doradca zawodowy
    • Praktyczna nauka zawodu
      • Zajęcia praktyczne
      • Praktyka zawodowa
    • Strona archiwalna ZSEG
  • Uczeń
    • Rok szkolny
      • Wykaz dni wolnych od zajęć dydaktycznych w roku szkolnym 2024/2025
    • Do pobrania
    • Wykaz podręczników na rok szkolny 2025/2026
    • Matura 2025
    • Egzaminy zawodowe w roku szkolnym 2024/25
    • Samorząd
    • Librus
    • Szukasz pomocy?
    • Absolwenci
  • Rodzic
    • Harmonogram spotkań z rodzicami na rok szkolny
    • Rada Rodziców
    • Dziennik elektroniczny
    • Ubezpieczenie w firmie InterRisk na rok szkolny 2024/2025
  • Zamówienia publiczne
  • Oferta edukacyjna
    • Zawody
      • Technik ekonomista
      • Technik ekonomista – oddział przygotowania wojskowego
      • Technik rachunkowości
      • Technik hotelarstwa
      • Technik handlowiec
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik technologii żywności
      • Kucharz/Cukiernik/Sprzedawca/Kelner
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Partnerzy
  • Kontakt
  • RODO
  • Deklaracja dostępności
  • Galeria
    • Uroczystości i wydarzenia
    • Klasy gastronomiczne
    • Klasy wojskowe
    • Sport
    • Inne
  • Dokumenty szkolne
Strona główna » Wykaz podręczników na rok szkolny 2025/2026

Wykaz podręczników na rok szkolny 2025/2026

Technik ekonomista, technik ekonomista OPW (A i E)

klasy 1e-1aPobierz
klasy 2a-2ePobierz
klasy 3a-3ePobierz
klasa 4aPobierz
klasa 5aPobierz

Technik rachunkowości (C)

klasa 1cPobierz
klasa 2Pobierz
klasa 3Pobierz
klasa 4Pobierz
klasa 5Pobierz

Technik hotelarstwa (R, B)

klasy 1-5Pobierz
klasa 3 B Pobierz

Technik technologii żywności (D)

klasa 1dPobierz
klasa 2dPobierz
klasa 3dPobierz
klasa 4dPobierz
klasa 5dPobierz

Technik żywienia i usług gastronomicznych (T)

klasa 1tPobierz
klasa 2tPobierz
klasa 3tPobierz
klasa 4tPobierz
klasa 5tPobierz

Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 1

Cukiernik klasa 1 i 3Pobierz
Kelner klasa 2Pobierz
Kucharz klasa 1Pobierz
Kucharz klasa 2Pobierz
Kucharz klasa 3Pobierz

Kontakt | Adres Szkoły

ul. Konopnickiej 3
05-400 Otwock
(22) 779 26 44, 779 37 86
adres e-mail: sekretariat@zseg.edu.pl

© 2025 Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. St. Staszica – Wszelkie prawa zastrzeżone

Oparte na WP – Designed with the Customizr theme