Na ostatnich zajęciach z procesów technologicznych w gastronomii klasa 4t8 zaprezentowała swoje umiejętności cukiernicze.
Tematem zajęć było: dekorowanie, wykańczanie elementami ozdobnymi tortów. Uczniowie okazali się bardzo zainteresowani zagadnieniem, co przełożyło się na efekt końcowy.
Torty prezentowały wysoki poziom umiejętności uczniów, a ich wykonawcy zostali wyróżnieni.
Poniżej przedstawiamy wykonane przez uczniów wyroby cukiernicze.
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9844.jpg)
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9846.jpg)
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9849.jpg)
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9852-1.jpg)
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9856.jpg)
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9858.jpg)
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9861.jpg)
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9862.jpg)
![](http://zseg.edu.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_9865.jpg)