Przekąski z mięsa i sera przygotowane na zajęciach z procesów technologicznych w gastronomii (bułki do burgerów także wykonane przez uczniów )
Możesz również polubić
Cześć Szkoło! Pozdrawiamy Was bardzo gorąco ze słonecznego hiszpańskiego Alicante, gdzie realizujemy mobilność w ramach przyznanej Naszej szkole akredytacji Programu „Europejskie kompetencje”. […]
Szkolny konkurs na plakat pod tytułem „Stop! Szanuj żywność – nie marnuj jedzenia” został rozstrzygnięty! Jurorzy z przyjemnością oglądali kreatywne pomysły młodych […]
W dniu 28.11.2023 roku 14 uczniów wzięło udział w I etapie szkolnym Olimipady „Warto wiedzieć więcej o ubezpieczeniach społecznych”. O godzinie 13.00 […]
Uczniowie klas mundurowych ZSEG Otwock posadzili nowy las! W czwartek 30 marca grupa uczniów klasy wojskowo-sportowej ZSEG Otwock wspólnie z leśnikami Regionalnej […]